Képek, videók, igehirdetések, események, Rózsatérről, a családbarát közösség életéből

A Kispest Rózsatér Református Egyházközségünk intézményei, táborhelyei,  az alábbiak szerint:

Kispest-Rózsatéri Református Egyházközség

Ami mindannyiunk életéből és életteréből annyira hiányzik, a szeretet, türelem, megértés, bizalom, jóindulat, reménység…,- annak forrását keressük istentiszteleteken, bibliaórákon, különféle kisebb beszélgetõ körökben: gyermekekkel, fiatalokkal, felnőtt tagjainkkal.

Karácsony Sándor Rózsatéri Református Általános Iskola

Iskolánk keresztyén szellemiségű , ezen belül református arculatú, de nem zárkózunk el más keresztény felekezetű, vagy akár nem megkeresztelt gyermekek felvételétől sem. Jelenleg református, katolikus és evangélikus hitoktatást tartunk az iskolában.

Karácsony Sándor Rózsatéri Református Óvoda

A XIX. kerület Kispest kertvárosi részén működő, esztétikusan berendezett, az óvodai nevelést segítő eszközökkel felszerelt óvodánk, két vegyes csoportban 48 gyermek befogadására alkalmas. Négy óvodapedagógus és két dajka látja el a gyermekek gondozását, nevelését.

Simeon Rózsatéri Idősotthon

Az Idősotthon a Kispest Rózsatéri Református Gyülekezet temploma mellett található. A rendezett kis kert levegőzésre, üldögélésre alkalmas, de lehetőséget nyújt kertészkedésre, virágokkal való foglalkozásra is, ha erre igény van.
http://www.simeonrozsateriotthon.hu/

Szabadságforrás

“Csoda volt, ahogy megajándékozott ezzel a táborhellyel, minden elképzelést felülmúlva, minden akadályt félretéve, különféle emberi eszközt felhasználva.” – Ablonczy Dániel